• Bel of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken.

    T: 06 19 26 09 56
    info@a-l-interieur.nl

Vloeren

Zachte vloerbedekking, ook wel tapijt genoemd heeft een comfortabele en warme uitstraling. Het geeft een zeer persoonlijke tint aan een woon-slaapkamer of kantoor. Is in vele vormen en dessins verkrijgbaar, hoog en laagpolig, in open en gesloten polen en in ontelbare kleuren. Kan op vele manieren verwerkt worden. Ook de keuze in materiaal is zeer ruim, van vele natuurlijke materialen als wol, sisal, katoen en vele mixen hiervan. Dit alles draagt bij tot een zeer hoog leefklimaat. Merken die wij voeren zijn: Desso, Leox, Forbo, Parade, InterFloor, Object Carpets, Cunera, Lanoo en Besouw.

In een maatschappij waar alles snel en vlug moet, is een gietvloer dé ideale vloer om snel en zeer hygiënisch schoon te houden. Een gietvloer is zeer modieus, heeft een strakke uitstraling en zeer goed toepasbaar in woonhuizen, kantoren en allerlei natte ruimtes. De vloer is naadloos, vlak, slijtvast en strak. Hij is een vele kleuren te verkrijgen en wordt rechtstreeks op de afwerkvloer aangebracht. Een PU vloer  voelt warm aan en is uitermate geschikt op vloerverwarming. Over deze vloeren kunnen wij u een deskundig advies en informatie doen toekomen.

Harde vloerbedekking is een nieuwe manier van leven. Harde vloerbedekking komt in de vorm van PVC, Marmoleum en Vinyl. Dit alles in prachtige dessins, zoals Houten planken structuur, Plavuis en Tapijt Dessin in verschillende patronen in vele kleuren te verkrijgen. Ook de moderne vrouw voelt zich hierop zeer zeker thuis. Dit is wat PVC u biedt; slijtvast, geluidsarm, eenvoudig te reinigen, waterbestendig, natuurgetrouwe uitstraling, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.